Online training/presentatie

Voor medewerkers op afstand, of dit nu door thuiswerken komt of omdat je leiding geeft aan een internationaal werkend team, is effectieve interactieve kennisoverdracht met een trainer belangrijk. Onduidelijk beeld en geluid bij de Teams-/Zoomsessie leiden af van de inhoud. En de inhoud van de training of presentatie, daar gaat het natuurlijk om! Dat deelnemers een zinvolle, leerzame en interessante leerervaring online hebben.

Orange Learning zorgt hiervoor. Wij ondersteunen jouw online training of presentatie door de productie en de regie op ons te nemen. De trainer of presentator kan zich hierdoor volledig op de inhoud (en overdracht) van de training richten. De deelnemers zullen hiervan profiteren doordat zij zich kunnen richten op de inhoud, betrokken en actief blijven en een zeer waardevolle onlinesessie hebben.

Hoe het niet moet, hoe het wel kan (met geluid).

Onze evaluaties van geproduceerde sessies scoren hoog (gemiddeld 8,3) bij zowel deelnemers, facilitators als opdrachtgevers. Ben je benieuwd hoe een geproduceerde sessie de impact van je training vergroot? Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.